Voor de zakelijke markt:

ONZE DIENSTEN:

Welkom op de website van JGI Computers! JGI is een computerwinkel gevestigd te Mopertingen, gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van computers, laptops, schermen, software en alle mogelijke randapparatuur. JGI Computers richt zich op zowel particuliere-, als op zakelijke klanten. Door onze jarenlange ervaring en know-how voorzien wij u van gepast advies rond de keuze van uw hardware, leveren wij uw pc gebruiksklaar af en staan wij steeds in voor alle herstellingen, onderhoud, extra service en advies. Via onze nieuwe website kan u onze verschillende diensten bekijken en nieuwigheden ontdekken.

Voor professioneel gebruik, netwerken en servers verwijzen we u graag door naar de zaakvoerder Gilissen Jozef, op het nummer: 0478 / 20 75 94.


SYSTEEM- & NETWERKBEHEER:
Als ervaren ICT beheerder nemen wij de verantwoordelijkheid op voor de goede werking van uw computersystemen en netwerken.

JGI als systeembeheerder van je ICT park? Wij zijn verantwoordelijk voor de goede werking van je computersystemen alsook je gehele netwerksysteem. Wij kunnen als systeembeheerder onder andere verantwoordelijk zijn voor:
 • Het maken van back-ups; Acronis
 • Het installeren en instellen van updates van een besturingssysteem;
 • Het installeren en instellen van hardware en software;
 • Het toevoegen/wijzigen/verwijderen van gebruikersinformatie;
 • Het opnieuw instellen van wachtwoorden;
 • Het beantwoorden van technische vragen;
 • De beveiliging van het netwerk;
 • Het documenteren van de werking van het systeem;
 • Gemelde problemen onderzoeken en oplossen;
 • Garanderen dat services permanent actief zijn;
 • Proactief beheer, Remote en Onsite.

Op zoek naar een netwerkbeheerder? JGI Computers zorgt voor het beheer van jouw computernetwerk tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Van LAN tot WAN, van werkstations tot servers, van netwerkapparatuur tot de bekabeling ... . Wij beheren, configureren, installeren uw netwerk en leggen zelf de bekabling ervan.

Wij zorgen voor een performant en integer netwerk met voldoende capaciteit, functionaliteit en met de juiste beveiliging. Een goed en efficiënt functionerend ICT netwerk is cruciaal voor elke organisatie: we worden steeds meer afhankelijk van systemen en kunnen ons een uitval niet veroorloven. Dit functioneren valt of staat bij goed (preventief) systeembeheer. Het systeembeheer van het netwerk is een discipline die wij voor onze klanten uit handen nemen. Zodat continuïteit en optimaal gebruik van systemen en het netwerk gegarandeerd is. Of het nu gaat om regulier onderhoud of om het ad-hoc oplossen van storingen. U bent gebaat bij snelle en flexibele serviceverlening. Zodat uw bedrijfsvoering niet stil komt te liggen en uw medewerkers kunnen blijven werken. JGI Computers zorgt hiervoor.

BACK-UP & RECOVERY:
JGI Computers is een Acronis Authorized Partner.

Acronis is een toonaangevende leverancier van gebruiksvriendelijke producten voor herstel en gegevensbescherming in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. Acronis-producten helpen ondernemingen van elke omvang bij het vereenvoudigen en automatiseren van back-up en herstelprocessen, zoals het beheer van pc's, laptops, workstations en servers op verschillende geografische locaties. De herstel-, installatie- en migratiesoftware van Acronis, beschermt digitale informatie van gebruikers, waarborgt de bedrijfscontinuïteit en vermindert de downtime.

Wil je meer weten over de Acronis oplossingen? Klik hier!


CAMERABEWAKING:
JGI-Computers is formeel een gecertificeerde partner van Milestone.

Milestone is de Open Platform Software voor IP Video. Bekijk Milestone als een operating systeem zoals windows, veel derde partijen ontwikkelen software die hierop draaien, met Milestone is dit net zo, en dit voor IP-video. Milestone ontwikkelde een open platform software voor het beheer van IP camera’s over het netwerk zowel LAN als WAN. - De Milestone XProtect is een geavanceerde en innovatieve software met een grote troef: gebruiksvriendelijkheid. Het partnerschap met Milestone geeft ons de flexibiliteit om de camera’s voor u te kiezen in functie van het concept, de vereisten, het doel. - Hierdoor bent u niet gebonden aan bepaalde merken. En dat is in uw groot voordeel! Milestone XProtect software werd door JGI Computers gekozen omwille van het product onafhankelijkheid, de regelmatige upgrade's voor nieuwe functionaliteiten, nieuwe camera's. Ook het samen werken met andere ontwikkelaars "solution partners" genoemd maakt van Milestone Xprotect een ideaal platform om uw IP camera's mee te beheren.

Milestone Systems heeft een geavanceerd open platform ontwikkeld voor het beheren van IP gebaseerde netwerk videobewaking. Milestone XProtect™ software is krachtig en geavanceerd, maar tegelijk eenvoudig in het dagelijks gebruik, robuust en voorzien van een bewezen trackrecord. Milestone is wereldwijd marktleider. Milestone biedt een aantal mogelijkheden om videobewaking uit te voeren met behulp van standaard video en computer hardware. Dit vermindert de onderhouds- en beheerkosten. Daarnaast biedt het extra mogelijkheden om oplossingen aan te bieden. Doordat XProtect™ een open softwareplatform is, biedt het mogelijkheid voor integratie met andere systemen, zoals de AccessIT toegangscontrole software van Modest Automatisering. XProtect™ werkt met vrijwel alle beschikbare netwerkcamera’s. De productlijn XProtect™ maakt het mogelijk om videobeelden geautomatiseerd te beheren en om digitaal beeldmateriaal te archiveren.

Neemt u gerust contact met ons op voor het opvragen van informatie of het maken van een afspraak.