Ontdek hier wat wij doen:

JGI is gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van computers, laptops, schermen, software en alle mogelijke randapparatuur. Door onze jarenlange ervaring en know-how voorzien wij u van gepast advies rond de keuze van uw hardware, leveren wij uw pc gebruiksklaar af en staan wij steeds in voor alle herstellingen, onderhoud, extra service en advies. Periodiek onderhoudt is een noodzakelijk kwaad. Denk aan stof uitblazen, zeer belangrijk, dit kan thermisch uitvallen van je pc of notebook voorkomen door hitte. Wij kunnen ook uw systeem door middel van Remote Beheer overnemen. Hier dient wel een actieve internetverbinding bij U tot stand te zijn gebracht.

Lees verder en ontdek een greep uit onze verschillende diensten en nieuwigheden. Heb je een vraag? Aarzel niet en contacteer ons.

¨Ben je geïnteresseerd in onze professionele diensten & producten? Klik hier!Advies - Offerte - Installaties - Consultancy
Ons team voorziet u vrijblijvend van alle advies of de nodige offertes en levert uw nieuwe pc perfect geconfigureerd aan u af.

Wij leveren u advies bij de aankoop van uw nieuwe pc of laptop, en stellen u hierbij graag enkele mogelijkheden voor op basis van uw budget en behoeften, de programma's die u wil gebruiken en het doel van uw pc (thuisgebruik vs professioneel vs multimedia). Kom gerust langs in onze winkel met een lijstje van wat u wil doen met uw nieuwe pc, en wij laten u ter plaatse enkele mogelijkheden zien op onze demo-computers. Wanneer u kiest voor JGI Computers, kiest u voor een computer op maat van uw gebruikersbehoeften, een deskundige assemblage en installatie van alle gewenste software en randapparatuur (toetsenbord, muis, audiosysteem, printer, ...) en een vlekkeloze aflevering van uw nieuwe computer.

Herinstallaties - Backups
Herinstallaties van alle software mét backup en terugzetten van uw bestanden.

Na verloop van tijd gaat uw computer steeds trager werken ... U kent dit probleem? Spaar tijd en ergernis, en laat uw pc herinstalleren door onze specialisten. Zij zorgen ervoor dat uw besturingssysteem terug op uw opgeschoonde harddisk wordt geïnstalleerd, van updates, stuurprogramma’s en de software die u gebruikt wordt voorzien. Vervolgens plaatsen we een backup terug van uw persoonlijke bestanden zoals documenten, foto’s, muziek, … en uw pc is opnieuw in dezelfde conditie zoals u hem destijds kocht. Op deze manier verlengt u de levensduur van uw computer, en kan u opnieuw gebruik maken van een optimale werksnelheid en stabiliteit van uw systeem. Een herinstallatie is reeds mogelijk vanaf € 55,00!

Support - Herstellingen - Upgrades
Wij onderhouden uw computer en voeren alle nodige herstellingen uit in onze eigen werkplaats.

Bij computerproblemen leveren wij u de nodige support op hard- en software. Van op afstand trachten wij een diagnose te stellen door uw computer enkele minuten "over te nemen" via een speciale internetapplicatie. Bij hardware-problemen kan u uw computer laten herstellen door onze specialisten die het defecte onderdeel voor u vervangen en de nodige configuraties uitvoeren, ook indien de pc niet is aangekocht bij JGI Computers. Bij computers van een iets oudere leeftijd kan het nuttig zijn om bepaalde onderdelen te "upgraden" met snellere componenten. Op die manier kan u voor een lage prijs toch gebruik maken van een snellere en beter werkende computer.